Om ddny.se

Älskar du smycken och mode? Då har du hittat rätt eftersom denna blogg huvudsakligen kommer att handla om smycken, mode och accessoarer. Jag kommer att dela av mig om tips på var du hittar smycken och hur du kan göra om gamla smycken som du hittar på till exempel loppis. Vill du veta vilka smycken som är de populäraste just nu bland kändisarna? Genom att hänga med i bloggen från början kommer du att få stenkoll på vad som gäller, hur du hittar det och hur du kan skapa själv med enkla medel.

Mode

Om ddny.seHär kommer det att presenteras de nya trenderna, de nya färgerna och vad som är helt ute i modevärlden. Vad har folk på gatan på sig? Det mode som presenteras på catwalken är aldrig det samma som det som folk verkligen använder. Streetmode från världens huvudstäder är spännande och här hittar du både vad som gäller på gatan i såväl Madrid som London. Har du inte råd att följa modet? Det gör inget för här kommer du också att få tips på hur du skapar en het outfit som tar andan ur de som ser dig. Återanvänd dina gamla kläder med stil och klass.

Accessoarer

Den enklaste outfit kan nå nya höjder med rätt accessoarer. Tipsen duggar tätt här i bloggen och gör att du kan gå direkt från jobbet till festen genom att ha en väl vald accessoar eller två i handväskan. Låter det intressant? Då har du inget annat att göra än att hänga med bloggen från början för att inte missa några värdefulla tips.

Vem är jag

Om ddny.seJag är en 30-årig tjej som reser runt i världen mest hela tiden. Mitt hem är där jag trivs för tillfället. Min nyfikna karaktär gör att jag vill se mer och mer av alla fantastiska länder som finns. Eftersom mode är ett mina största intressen håller jag mest till i storstäder. Ena dagen vaknar jag upp i New York för att efter några dagar äta färsk croissant till frukost i Paris. Med kameran och mina objektiv som viktigaste bagage fotar jag streetmode men också intressanta människor, blommor och sevärdheter. Hur jag försörjer mig? Jag säljer mina foton till olika tidskrifter och ibland extraknäckar jag som modell för att ha tillgång till haute couture. Jag är dock inte främmande för att arbeta några veckor på en vingård heller.

Ännu en gång hälsar jag dig välkommen och jag hoppas du kommer att trivas här!