Glittrande spel

Glittrande smycken, tunga guldringar och stora ädelstenar har i alla tider fascinerat människor. I både antikens Egypten och Grekland var smycken en viktig del av kulturen. Tusentals år gamla smycken har funnits i utgrävningar och än idag tillverkar man kopior efter dessa utsökta smycken. Att både tunga guldsmycken och dyrbara ädelstenar är ett vanligt tema i olika spel är därför inget konstigt.

Mega Fortune

Detta populära slotspel från spelutvecklaren NetEnt har ett tema som baseras på rikedom. Symbolerna är tunga guldringar, champagneglas och dollarbuntar. Här känner man lukten av miljoner och den progressiva jackpotten som locker många spelare har redan gjort många spelare till mångmiljonärer. Rekordsumman som har betalats ut ligger på runt 154 miljoner kronor. Uppföljaren till Mega Fortune heter Mega Fortune Dreams och det tros få en lika hög status som Mega Fortune. Läs mer om Mega Fortune Dreams här och se var du kan spela det. Här möter du också lyxartiklar såsom tunga ringar i vitt guld med enorma diamanter, dyrbara klockor och diamantbeströdda väskor.

Starburst

Här stöter vi inte på smycken i vanlig bemärkelse utan här har vi ett spel som är fyllt av gnistrande och dyrbara ädelstenar. Det är gröna smaragder, lila ametister, blå safirer samt orange och gula ädelstenar. Detta spel har ingen jackpot men med en riktigt bra RTP(return to player) känns det som om vinsterna kommer riktigt frekvent. Det kan också bero på att vinstlinjerna räknas från båda hållen vilket är ganska ovanligt. Vanligtvis räknar de endast vänster till höger. Detta är en enkel slot som passar nybörjare mycket bra men den är mycket populär bland erfarna spelare som föredrar vinster som kommer ofta istället för höga jackpottar.

Sterling Silver 3D

Föredrar du silver framför guld? Då är det spektakulära slotspelet Sterling Silver 3D något för dig. Har du tillgång till ett par 3D glasögon blir upplevelsen något alldeles extra men vill du spela utan går det också bra. Här finns inga smycken men du hittar ett överflöd av materialet silver som är ett av de mest populära materialen som används i smycken, även av de som har smyckestillverkning som hobby. Prova detta spel som kommer från spelutvecklaren Microgaming som är kända för att skapa kvalitativa slotspel.