Dags att investera i Sneakers i pastellfärger

Sneakers-modet har tagit världen med storm de senaste åren, och blivit mer kommersialiserat. Förr var detta en kategori inom modet som mest verkade vara hip-hop-anhängare eller sportentusiaster förunnat, men idag ser vi sneakers på i princip vem som helst.

Dags att investera i Sneakers i pastellfärgerI vår är det pastellfärgerna som dominerar catwalksen världen över och det är nu dags att sätta igång att hitta det perfekta paret (eller två) för en härlig utesäsong.

Sneakers är fashion

I takt med att sneakers-modet har gått från att endast tillhöra en viss typ av personlighet och en viss typ av stil, till att omfatta alla sorters människor och klädstilar, har fenomenet helt plötsligt blivit moderiktigt. Idag ser vi till och med sneakers matchas med haute couture-klänningar på catwalksen, en trend som vi tjejer absolut borde snappa upp! Har man inte råd med haute couture går det lika bra med en vanlig sommarklänning! Välj gärna en nyans på klänningen som fångar upp pastellfärgen i skorna.

Märken

Det är absolut inte nödvändigt att lägga tusentals kronor på dina nya skor. Online-butiker som Nelly och Zalando erbjuder fantastiska versioner av den nya trenden. Har du några extra slantar över kan du dock gärna ta en titt på exempelvis Odd Molly, som nu i vår kommer med ett helt nytt sortiment utav skor i underbara vår- och sommarfärger samt med brodyr. Kolla också gärna in Esprit och Superga – trenden med metallicfärger i guld och silver fortsätter.

Matcha

När du nu investerat i ett par riktiga godingar i mjuk pastell är det dags att börja matcha säsongens outfits. Låt dina kläder gå i samma ton som skorna, eller välj kläder i nude-färgat och vitt – då vet du att du är helt trendsäker. Tillsammans med en schysst solbränna, en enkel och naturlig makeup samt ett nagellack (även det i pastellkulör) kommer du få många blickar att vändas om efter dig! Och alla kommer att undra… var har hon köpt sina sneakers!