Accessoarer för män

Accessoarer för mänDet blir bara mer och mer rätt för män att satsa på accessoarer till sin stil. Det kan vara tillbehör som gör looken mera lekfull, elegant, teknisk eller mera praktisk och manlig.

Vanligt med smycken och rakknivar

Idag finns det ett stort utbud av smycken för män. Det är till exempel väldigt populärt med korssmycken och Tors Hammare i både rostfritt stål och titan. Men även armband i läder och ringar har varit populärt en tid. Och efterfrågan på manliga smycken ökar. I samband med intresset för smycken har behovet för andra tillbehör vaknat. Det har till exempel blivit trendigt att äga klassiska rakknivar igen. Riktigt snygg rakning är något den medvetne mannen ägnar sig åt nuförtiden och han vill ha de bästa redskapen. Rakborstar efterfrågas också och man kan köpa hela rakset för att få en god början på sina färdigheter i rakning. Ett rakset är också en trevlig present att ge bort i gåva till en man.

Läderväskor och skärp är extra rätt 2017

Väskor för killar är en annan växande produktgrupp och det ska vara väskor av läder eller skinn. Att denna accessoar är av äkta läder, hög kvalitet och god design är hela poängen. Både ryggsäckar och axelväskor är något man kommer att se mycket av under 2017. Även plånböcker av skinn och rejäla skärp har blivit stora detaljer i männens utrustning. De mest populära materialen för herrar genom tiderna är stål och läder. De framhäver manlighet och är praktiska och funktionella.

Herrklockor, 50-tal och runda solglasögon

Självklart är en herrklocka fortfarande en attraktiv detalj att bära. Eller ett fickur. Det stora intresset för retro och vintage yttrar sig dessutom i att flugor och slipsar är populära och även mönster och material från svunna tider – gärna 50-talet. Man kan också se att runda solglasögon kommit tillbaka och ger stilen en extra touch av trendighet. Det är roligt att vara man nuförtiden. Det finns mycket att välja på och det förväntas inte bli ett sämre utbud av accessoarer för män i framtiden. Snarare tvärtom. Häng på och skaffa de rätta grejorna till stilen.